?Jeg står opp litt for sent, men jeg går ut. Jeg går ut i solen, alene, og legger meg i en park. Jeg blir liggende der hele dagen, leser, sover, tenker. Lurer på om det jeg gjorde var galt. Leser, sover. Drikker, og det blir mørkere. Solen forsvinner, men jeg ligger fortsatt i parken. I parken med bøkene og vinen. Og utover kvelden kommer alle de andre. Vi drikker vin. Vi blir fulle, vi ligger i gresset. Vi ligger i gresset hele kvelden, helt til jeg går hjem, helt til jeg går hjem når klokken nærmer seg fem. Så sover jeg. Sover til jeg våkner. Sover til jeg våkner, og går ut. Går ut i parken, og lurer på om det jeg gjorde var galt.

5 kommentarer

Floka

03.jun.2010 kl.18:58

<3
Parken, full, sove.

been there

Pigen

05.jun.2010 kl.10:22

Ah, story of my life. Men det er så mange fine parker å ligge i, i disse dager. Nå er det lenge siden jeg har vært innom her, men du skriver fremdeles like fint!

Marire

13.jun.2010 kl.09:32

fint.

<3

Raggedy Ann

26.jun.2010 kl.17:28

Hva gjør du egentlig når det regner? La meg gjette: Sover lenge, leser bøker, danser med fremmede menn, drikker vin og tar deg selv veldig høytidelig? Er dette et slags litterært prosjekt?

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits