Parkvin


Photo: gija!

Søndag, og dagen alle hater. Jeg og My har ligget i en park og drukket vin. Kaldt, men lyst. Vi feirer ingenting. Mødrene våre snakker vi ikke med, og romantikken har vært død siden vi gikk hjem ved 7-tiden i dagtidlig. Bleke og skitne. Fylt opp av nye historier. Nye historier om Oslo, mørke gater og høye hæler i snøen. Menn som ligger på gulver og røyker, armer som holder rundt deg på en helt ny måte. Korte kjoler og tynne strømpebukser.

6 kommentarer

Fredrik

14.feb.2010 kl.19:05

takk takk:) likar du valentinsdagen? eg er ikkje sikker på om eg gjer det..

rougenoir

14.feb.2010 kl.19:52

Sv: Alt er egentlig en klisjé. Det er svært lite som ikke er gjort før. Men vi fortsetter å gjøre det likevel, kan det se ut som.

Har du det bra? Jeg synes du virker så dyster for tiden (jeg har lest bloggen din lenge).

JULIE AIDA

14.feb.2010 kl.20:24

sv: da er vi to. den kommer ut på dvd i april! :) namnam.

denne søndagen skal jeg bruke til lekser og kakebaking. fordi jeg velger det selv. og litt vin, fordi jeg er alene. namnam.

Kristina

15.feb.2010 kl.20:19

eg tykkjer den trauste kvardagen, eventuelt den einsame melankolien er det mest romantiske.

vin med ven i snø høyrest fint ut!

Kjersti

14.mai.2010 kl.20:28

jeg har to blogger, en der jeg skriver om alt, og en der jeg uttrykker meg gjennom ord jeg ikke har skrevet selv. får jeg lov til å bruke dette i den sistnevnte bloggen? jeg skal selvfølgelig gi link og kredittere og alt mulig.

uteerdetmelkehvitt

15.mai.2010 kl.19:54

det går fint :)

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits