RealityJeg begynte å skrive om sannhet, jeg begynte å snakke om reality. Reality er flaut, og negativt, er det ikke? Men er det så rart at man trenger det i dag. Nå som samfunnet er blitt så stort, og valgene er så mange. Jeg tror vi leter, leter etter gjenkjennelsen og sannheten. Hvordan er virkelig mennesket?

Kanskje det er derfor vi slår på tv`en. Kanskje det er derfor vi ikke skrur av når introen på det håpløse programmet begynner. Vi leter etter sannheten. Sannheten og svarene. Likhetene og grensene. Hvor langt kan man egentlig gå?

2 kommentarer

puslebit

03.feb.2010 kl.22:51

I min virkelighet finnes det flere sannheter fordi det utjevner forholdet til alt det som ikke er ekte.

Jeg får ofte spennende tanker av det du skriver, enten det er sant eller ei.

I min verden er valgene mange fordi virkelighetene er mange og jeg kun innehar en av dem.

For meg er det en sannhet at det ikke finnes et idealmenneske ettersom det finnes så mye utenfor mennesket/menneskene. Mennesket er alltid virkelig, både med sine falske og ekte sider.

Vi går helt til virkeligheten sier slutt eller sklir over i noe annet.

...

05.feb.2010 kl.00:42

Jeg tror det er snakk om eskapisme. Vi blir besatt av andres menneskers virkelighet fordi vi ikke tør å leve ut vår egen. Kanskje...

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits