Kjærlighet 2.


Foto: ? weheartit

Hun knepper igjen jakken og ser opp på han, - Takk for at jeg fikk sove her, sier hun. Han ser på henne, og lener seg mot henne, kysser henne i panna. Hun smiler, - Hadet, hun snur seg, åpner døra, lukker den forsiktig igjen, slik at det ikke skal lage noen lyd. Jakka hennes er full av hvite kattehår, katten hans hadde plutselig sneket seg inn på rommet og lagt seg på den. Han kysset meg i panna, tenker hun, det er sol ute, og hun er ikke så kvalm og trøtt som hun pleier å være, selv om de ikke la seg før klokka var åtte på morningen. Hva betyr et kyss i panna? Det er annerledes enn et vanlig kyss.

De dro hjem til han for å prate, bare prate, sa hun, han smilte, da tenkte hun at han var mye eldre enn henne, og vant til det meste, bare prate, og å ha med jenter hjem, på rommet, på natta. De hadde bare pratet i begynnelsen, han viste filmklipp fra yndlingsfilmene sine, og hun, hun snakket bare om Frankrike, Paris, hvordan alt som er fransk er pent.

Det er varmt, selv om det bare er mars, og hun er nødt til å kneppe opp jakka igjen, løsner på skjerfet i halsen. Hun husker ikke når de begynte å kysse, men husker det var fint, og tenker at det er første gangen hun har kysset en med skjegg og dreads. Han så henne inn i øynene, hun passet på at kjolen ikke skulle gli opp, og han lo da hun prøvde å forklare  at hun ville være anstendig på gulvet hans. Det er ikke fortau, så hun er nødt til å gå i veikanten, speider etter biler, smiler, balanserer på stripen. Når vi la oss, kyssa han meg på halsen, og etter det.. Sovnet jeg? Hun husker ikke, men er glad for at hun våknet opp i armene hans, hun smilte til han, og han flyttet seg nærmere, dro henne inn mot seg, holdt rundt henne. Hun lo, og sa, - Vi har ikke sovet så lenge, han smilte, og hun tenkte igjen at han var mye eldre enn henne, og hadde erfaringer, var mye mer vant til sånne morgener, men det gjorde ingenting for henne, for hun fikk ligge ved siden av han, lukte på han, hun har aldri luktet noe så godt før, og når hun gikk, kysset han henne i panna.

5 kommentarer

Cassiopeia

28.jan.2010 kl.19:47

awww :)

gabrielle

28.jan.2010 kl.21:04

du er så vakker

Aurora

28.jan.2010 kl.21:11

Så fint skrevet.

Kristina

28.jan.2010 kl.22:51

du

så nydeleg skrive dette var.

sorthull

31.jan.2010 kl.22:43

Love, love, love, what is it good for?

Absolutley nothin'.

Men hei, det er da fint likevel, er det ikke.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits