Han. Igjen.


Kilde: http://bobibook.blogspot.com

Jeg trodde jeg kjente alle i Oslo, og dere har kanskje hørt dette før. Eller kanskje ikke. Ikke på den måten. Det er åtte måneder siden jeg, og han som alltid vil være i magen min, gjorde det slutt. Mørke netter, snø. Regn. Det er åtte måneder, siden jeg trodde alt var over. For alltid, at jeg aldri mer ville kjenne igjen. Aldri mer kjenne den følelsen i magen, ordene i munnen, rødmen i kinnene. Jeg trodde virkelig ikke jeg skulle overleve det. Jeg trodde ikke jeg skulle overleve ham. Men. Ting begynner å skje, og dagene er lyse, oftere enn i sommer. Jeg liker kanskje en, som kanskje liker meg, en som ikke skremmer meg, slik som det fleste andre. Ting begynner å skje. I magen, og i hodet. Det føles rart, og jeg har absolutt ingen kontroll.

5 kommentarer

Stine

20.jan.2010 kl.16:12

:)

Espen HK

20.jan.2010 kl.17:23

det e ikkje meningen at du skal ha full kontroll alltid, tror eg.

Virveldraape

20.jan.2010 kl.21:52

Jeg synes du bør la ting skje. Du har i grunnen mye å vinne, tror jeg.

Aurora

20.jan.2010 kl.22:32

Så fint

glosin

21.jan.2010 kl.19:00

du fikk meg til å smile nå.

og bare så du vet det: jeg går ofte forbi små bokhandler med gamle bøker. da stopper jeg opp, smiler, og undres om det er melkehvitt som står på gulvet på andre siden av vinduet.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits