Snelykter.I går danset vi og røyket så mye at jeg nesten ikke hadde stemme da jeg våknet i dag. Det blir alltid for mye røyking på Gago, og for mye å drikke. Jeg vet ikke hva jeg likte best der, men Julie Chiku sin film var vakker. Noen ganger tenker jeg at jeg vil begynne å skrive mer om utstillinger, konserter og ting som skjer, det er så mye andre går glippe av ved at man ikke er medlem på underskog. For eksempel. Jeg vil heller dele.

Nå skal jeg ut å se om sneen er kram, så jeg kan lage snelykter.

6 kommentarer

ole//wombat

10.jan.2010 kl.17:19

åååå ja den sædvideoen er dritfin!

Maria.

10.jan.2010 kl.20:34

Jeg og en venninne var ute og laget snølykter forrige helg. Vi laget lykter langs veien flere meter bortover og det tok kjempelang tid, men det var så fint. Gjorde alt litt koseligere.

ole//wombat

11.jan.2010 kl.01:36

men. samtidig. man burde ikke dele alt som skjer, for da kommer det femtenåringer og teite mennesker på de utstilligene, konsertene, klubbkonseptene og festene de ellers ikke ville hørt om.

ole//wombat

11.jan.2010 kl.01:36

for de man liker er jo stort sett der fra før, eller hva?

nattvake

11.jan.2010 kl.19:38

Eg trur eg hadde likt å lese dine ord om utstillingar og konserter, men like gjerne i ettertid, for sidan eg ikkje tilhøyrer hovudstaden, synes eg det er vel så fint å lese om dine intrykk. Dei formidler du nemleg så inderleg vakkert.

Tonje Nes Johannessen

12.jan.2010 kl.00:26

:)

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits