Fare

tumblrkrtneofols1qzqoezo1500

De som var mine tre nærmeste er døde, og det gir meg en sperre. En sperre i å like noen, en sperre som gjør at jeg kanskje ikke vil finne noen å elske igjen. Det er for farlig å sette deres liv og mitt hjerte i fare, en gang til.

2 kommentarer

Karoline Unnerud

02.des.2009 kl.21:30

Jeg mistet kjæresten min, han hadde kreft og var 19 år og vi utfyllte hverandre på hver enkelt måte. Dette er blitt snart fire år siden. I hjertet mitt er jeg like mye hans i dag som da, det gjør at det er helt umulig for meg å føle for andre, og jeg er livredd når vennene mine er forkjølet eller har vondt. Fordi jeg er sikker på at det er jeg som ødelegger dem, som smitter dem med sykdommer jeg selv ikke har. Jeg er redd for å være nær folk for å skade dem med sykdommer eller ulykker. Og jeg kunne ønske dette var noe jeg kunne fortalt deg hvordan er å komme over, men jeg har ikke gjort det selv.

puslebit

03.des.2009 kl.00:18

Hva er farligst? Døden, livet eller kjærligheten?

Vi bygger alle vegger rundt oss selv. Veggene fjerner ikke frykten.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits