Oslo by day

img4706

I går var jeg ute å gikk i gatene ved 16/17-tiden, og det var kjemperart, for jeg er aldri ute når alle menneskene slutter på jobb, men jeg ble glad, for det var mørkt, men menneskene så glade ut for det, der de sto i kø og ventet på busser og trikker. Og jeg bare gikk, uten å ha noen plan, og kjente frisk luft i ansiktet, og så på de fine bygningene, og ja, menneskene langs buss og trikkestoppene. Jeg så så mange andre mennesker, så mange mennesker jeg ikke har sett før, som jeg ikke møter på kveldene, fulle, dansende. Jeg så mennesker som sikkert har helt andre liv, og helt andre regler, og det var rart, på en måte.

5 kommentarer

Aurora

10.nov.2009 kl.14:42

Hørtes veldig fint ut :)

Kristina

10.nov.2009 kl.17:31

det er heilt ufatteleg kor mange menneske det har som på same måte som ein sjølv har eit liv, eit medvit, ei fortid og ei framtid. som lever. kanskje heilt annleis, men til sjuande og sist på same måte. sjukt.

Ingvild L. Stensrud

10.nov.2009 kl.18:34

Det er så fint og se nye mennesker du aldri har sett før:) Det er en herlig og segnende følelse av forandring.

15.nov.2009 kl.16:23

For noe jævla sentimentalt liksom-filantropisk skvip. Amelie fra Montmatre er vi ferdig med. Move on

uteerdetmelkehvitt

15.nov.2009 kl.18:20

Anonym: Jeg blir aldri ferdig med Amelie fra Montmarte. Heldigvis.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits