Snø 1.

img1936

Det er skjer noe på kvelden, om jeg er alene. Alt blir så stille, og ute er det så mørkt, og jeg tenker på hvite gater og snø i ansiktet, og jeg legger meg i den store, hvite sengen min, vet at i kveld skal jeg ikke ut. Naboen nyser, men jeg skal ikke ut. Det blåser ute, og jeg skal ikke ut. Jeg skal ikke ta telefonen når han ringer, jeg er ikke interessert, og det må jeg snart skjønne. Jeg skal ikke svare, jeg skal ikke prate, jeg skal bare skrive, skrive og lese, og drikke whisky eller vin, men kun ett glass, eller to, og om det ringer på, skal jeg ikke åpne, jeg skal bare ligge her og kjenne at vinteren, den er her snart.

2 kommentarer

nattvake

05.nov.2009 kl.23:10

avogtil er det ikkje noko som er betre enn å være litt åleine, og høyre at byen forstsatt eksisterer utanfor vindauget likevel.
(skjønt, byen som eksisterar utanfor mitt vindauge, er ikkje den samme som utanfor ditt)

sanseløgn

06.nov.2009 kl.09:30

vinter. for et vakkert ord. jeg gleder meg sånn til jul, og på en måte som er ganske fin klarer du å fange litt av før-juls følelsen som er så velkjent, og binder meg fast til skjermen.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits