Snø.

p1040266

Idag har det snødd, eller ihvertfall noe som ligner på det, for første gang i høst. Det blir kaldere og kaldere, og jeg pakker meg inn under dynen, med vinen, såpeboblene og bøkene. Menneskene ute blir vanskeligere og vanskeligere å se, for de pakker seg inn og bort i tykke skjerf og store votter. Jeg gleder meg til jeg våkner opp og ser at det er helt hvitt ute, melkehvitt. Mm, jeg elsker snø, og jeg håper det blir noen dager hvor parkene i oslo er snøhvite og myke.

Jeg drømmer mye om dagen, om fine jenter på store, blomsterenger, og om bestevenner som må hjemme seg i snøhuler under togperrongen, for å ikke bli tatt til fange av mennesker som tar over landet.

6 kommentarer

Aurora

04.nov.2009 kl.16:31

Fint <3

nattvake

04.nov.2009 kl.16:41

og plutseleg høyres heile verda ut som potetmjøl under skoa.
Du er så nydelig, du!

puslebit

04.nov.2009 kl.21:55

Ikke at det behøver å si noe, men jeg ble glad av å lese dette. Om de fine drømmene dine, om snøen (som jeg lengter etter), og vin, såpebobler og bøker.

Espen HK

04.nov.2009 kl.22:54

ute er det melkehvitt, deilig.
her e det ikkje melkehvitt lengre, snøen som kom i forigårs e no redusert til akkurat så lite at det bare ligger i grøftene, men fortsatt nok til at det kan bli skikkelig snøføyke i vinden, akkurat sånn som det blir over Hemsedalsfjellet midtvinters. eg gleder meg til snøen kommer for fullt, og vi kan ta på ski og gå ut og leke.
..hørte du på "Action" her hin dagen? kanskje du kan høre på sangen min for i dag? du skal få link på forskudd, bare ikkje si det til noen: http://www.youtube.com/watch?v=-qZr1uHiwsY
no har eg forresten komt med et nytt innlegg etter det du ikkje ville skrive om andre ting på, et til (det med sangen) kommer snart. i tilfelle du ville kommentere :)
PS: håper du e varm.

Andreas

05.nov.2009 kl.16:14

Det er noe litt magisk med vinteren.

Snøen kommer og legger et slags teppe over bakken, skjuler alt. Vi vet at det fortsatt er der, men i vi klarer å glemme det. Vi ser stearinlys i vinduene, og selv ikke grå foretningsmenn klarer ikke å la hver å lage en snøball på vei hjem fra toget.

Selv med 24-timers barnetv, drar ungene ut og leker til sent på kvelden. Når de kommer hjem får de en varm kopp kakao og pledd, og varmer seg med resten av familien forran peisen.

Vinteren er virkelig helt fantastisk.

Kristina

05.nov.2009 kl.17:00

det er rart med snøen, han kjem kvart år men likevel er det som han kjem for første gong kvar haust når den første snøen fell ned frå himmelen.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits