Rainy days.

bilde 304
Ikke noe av dette står om livet - Hege Susanne Bergan

MM, rainy days, har ikke vin, så nøyer meg med å sitte i vinduskarmen å røyke. Har ligget i sengen og lest i hele dag, deilig etter en uke med dansing, vin og mørke kvelder. Jeg vurderer å få meg en jobb, så jeg føler at jeg gjør noe, selvom det verste jeg vet er å måtte gjøre noe planlagt, noe jeg må. For tiden ligger jeg med en mann som jeg verken liker eller ser opp til, det er ganske greit, ingen følelser, ingen problemer. Noen ganger er det viktigste å ha noen å ringe.

(De har vært sammen i 37 dager nå, og jeg vet fortsatt ikke hvordan det oppfattes når jeg snakker om han. Jeg sjekker facebooken hans, for å se om de har slått opp, hver dag, og jeg angrer på at jeg slettet henne som venn.

Når jeg legger meg til å sove, tenker jeg på at han nesten alltid sov innerst, og derfor legger jeg meg ytterst. Allikevel tenker jeg at det er slutt, og at det var mitt valg, mitt ønske, men så lukker jeg øynene og tenker at han er det fineste jeg noen gang har hatt)

Jeg savner han ikke.

10 kommentarer

Espen HK

02.nov.2009 kl.20:55

får eg lov til å spørre koffor det ble sånn? du trenger ikkje å spørre, bare min gravende nysgjerrighet som plager meg, og kanskje og det at eg sjøl har så mange spørsmål no som eg aldri får svar på. enno flere i dag enn for snart 5 år siden. det e alltid bra å ha noen å ringe, om eg ikkje har så mange andre i umiddelbar nærhet har eg ihvertfall no noen å ringe, og det føles bra. veldig bra. håper du og har fine folk å ringe til =)
sv;
finfint, ante meg at du kunne sånt ^^,
fin frokost kanskje, men anbefales strengt tatt ikkje som eneste bestanddel i frokosten når en lang arbeidsdag står for tur. du finner sikkert noen furuer, no som alle bladene har falt og snøen har lagt seg på greinene e de nok lettere å finne, og kaldere.

Pigen

02.nov.2009 kl.21:00

Fine dikt?

ole//wombat

02.nov.2009 kl.21:01

jeg tror du må få deg noe konstruktivt å gjøre. og jeg vet hva jeg snakker om - believe me. og det hjelper heller ikke å være forelsket i ham (lett for meg å si kanskje, men then again), finn deg et annet menneske å fokusere på. en venn, en du beundrer, en du er avstandsforelsket i, en eller annen. du er nødt til å flytte blikket.

jeg beundrer deg det at du kan ha sex med noen uten å ha følelser for dem. for meg fucker sex opp alt (ordspill).

Espen HK

02.nov.2009 kl.21:01

PS: hør på "Action" av Kaizers Orchestra? (cover av Joachim Nielsens låt)
eg skulle gjerne hørt mer på den akkurat no, men eg hører mest på Mr. Crowley i dag, koffor står det om i innlegget eg nettopp la ut. og så minner den meg om deg, litt.
eg vet ingenting om musikksmaken din, men kanskje du liker. finnes på spotify og youtube..

divino

02.nov.2009 kl.21:49

takk for det

det ER lurt å få ut ting. bloggen min er ikke så offisiell, men heller ikke uoffisiell, jeg liker å skrive ned tankene mine og sende dem ut i cyberspace, selv om nesten ingen leser dem, så er det en deilig følelse likevel. hei verden!

du må ikke gå med ødelagt negllakk da...

Uteerdetmelkehvitt

02.nov.2009 kl.23:52

Piken: Ja, de er fine, men noen ganger litt for enkle, og litt tenåringstanker. Men på grå regnværsdager er de fine å ha, i sengen eller på trikken.

Espen HK

03.nov.2009 kl.06:54

takk.
=)

JULIE AIDA

03.nov.2009 kl.09:09

han fortjener ikke oppmerksomheten din. du gjorde det rette. jeg savner deg, søta. finn deg en jobb, det hjelper og letter ting hvert fall litt.

<3

Kristina

03.nov.2009 kl.10:09

ambivalens er frykteleg poetisk og ubehageleg.

fint dikt!

JULIE AIDA

03.nov.2009 kl.12:54

men da er det dem :)

ja kenya! drar om to uker fra fredag. (dromtorpkenya.blogg.no, hahahah)

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits