Dark nights.


Reprise, i og med at det er helg.

Fortsatt død etter kvelden på Villa i går, jeg vet ikke hva det er med Villa, men jeg blir alltid like full og rar, og våkner alltid neste morgen, kanskje fortsatt med kjolen på, og lurer på hva som egentlig skjedde. Nå skal jeg snart stå opp og åpne neste cavaflaske, nam, danse i et par timer, før vi drar ut.

7 kommentarer

Pigen

30.okt.2009 kl.20:14

Villa er så fint,og jeg liker at to av Oslos desidert heteste musikere ofte er Dj`s der.

Embla

31.okt.2009 kl.00:06

den videoen var littepittegranne ekkel :P

jadda

31.okt.2009 kl.04:16

- "Oslo var en gang byen våres(du mener vel "vår", "våres" er en årstid), nå er det ingenting igjen".

En gang ja..da du var konfirmant da kanskje, du eide vel byen hardt da tenker jeg. Fløy rundt med stemmeskifte og ripet opp vinduene på klubber med tannreguleringen din. Du er forøvrig fremdeles for ung til å dra ut, men for all del, kjør på med rødvin og revnede strømpebukser-sjargongen, vær fri og emo, se den første snøen falle i skyggen av sigarettgloen du røyker i vinduskarmen, haha. Man finner kjapt 36 blogger identiske med denne i innhold. Cause you are all individuals. Ung, usikker, vever jente. Hvem er jeg? hvor skal jeg? Skal ikke beskylde deg for å være dyp, men forvirret det er du. Akkurat som de andre. Håper de innfører 23-års grense med legplikt ute, så bipolare hipster-narsissister kjører hjemme-alene fest intill videre. Den fasen du er i nå vokser du nemlig av deg. Akkurat som de andre.

Om du vil være løsningsorientert er det bare å legge litt innsats i å hjelpe noen med virkelige problemer, det vil sikkert gi deg mye. Evt. fortsett å velte deg i selvmedlidenhet som en liten drittunge imens alle kommenterer hvor "fin" du er. Utakknemlig er det du er. I-landsproblemer har alle, men du burde kanskje prostituere dine i mindre grad, for om faren din leser dette vil han innse at du er langt fra moden nok til å flytte hjemmefra enda. Snap out of it. Ikke Paris, danse i skogen imens du spiser en mystisk pære etc. men virkeligheita. Sånn, velkommen tilbake og lykke til. *Next*

Uteerdetmelkehvitt

31.okt.2009 kl.06:38

akkurat nå kan jeg ikke si noe annet enn: <3

Håper du hadde det fint på ingensteds i kveld. Det hadde resten av byen, både de som er for og imot hipsterklanen.

løvinnen

31.okt.2009 kl.12:03

forvirrende og snurt kommentar ovenfor av jadda... hmmf.

Stå på<3

KATHLEEN

01.nov.2009 kl.04:23

Du der oppe: ja, hipster og rik henger ikke sammen som hånd i handske, gjør det vel?

Uansett, jeg synes bloggen din er gøy å lese, selv om jeg tar det du skriver med en klype salt.

jegvilut

01.nov.2009 kl.13:46

enig med kathleen. du skriver, og om det er sant eller ikke, er meg fullstendig likegyldig. det viktigste er at man liker å lese det. og det er vel helt i orden å drømme seg bort fra virkeligheten, jeg trodde det var det (mesteparten av) litteratur handlet om. hvem vil vel ikke sveve rundt i oslos gater med rus i blodet og en tilfeldig hand å holde i? halo lissåm. hvem bryr seg om det er sant eller umodent eller virkelighetsfjernt.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits