</3

erwinolaf2
Foto: Erwin Olaf

Jeg har hatt en utrolig vekst av lesere i det siste, det er kanskje også en grunn til at det er vanskelig å skrive. Jeg blir mye reddere for å avsløre meg selv og for at folk skal skjønne hvem det er som skriver. Blir vel kanskje mer inspirert etterhvert, jeg finnes virkelig ikke inspirert til noen ting. Jeg har ikke den fine høstfølelsen lenger, men jeg skal finne den igjen.

For tiden er jeg mye sammen en mann, jeg vet ikke hvorfor. Jeg er ikke særlig tiltrukket av han, han er altfor gammel, og vi har ingen felles interesser. Han ser på film, jeg leser bøker, han spiller golf (!), jeg danser etter electronica, han liker kjøttrestauranter, jeg er vegetarianer, han jobber 9-17, jeg går ut når han legger seg.. Men, jeg synes det er greit, jeg kan ikke se hva han egentlig ser i meg, da vi ikke har noe til felles, og føler derfor ikke jeg bruker han. Vi henger bare sammen, kanskje bare for å ha noen.

5 kommentarer

JULIE AIDA

21.okt.2009 kl.21:16

noen ganger er det godt å bare vite at du har noen der, som ikke nødvendigvis er noe nær deg.

Espen HK

21.okt.2009 kl.22:48

^what she said.

..nei seriøst, eg hadde mer eller mindre ordrett tenkt å skrive det samme. noe mer har eg ikkje lyst til å si, det e kanskje nok der. kanskje det at eg skulle ønske eg og turte det der, turte å prøve å få noen nær bare for å ha noen. kanskje.

maja

22.okt.2009 kl.09:41

jeg kan ikke noe for det og jeg vet ikke helt hvorfor, men herregud jeg hater bildene til erwin olaf

løvinnen

22.okt.2009 kl.14:09

det hørtes litt trist ut. men det er bedre å ha noen , enn å ikke ha noen..

jegvilut

22.okt.2009 kl.16:03

jeg vet, margaret m de lange må være favoritten min!

og jeg må si meg enig i de ovenfor meg her. det er så greit å bare ha noen som det ikke er så mye komplisert styr med. noen ganger i alle fall.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits