Sex 2.


Jeg synes det er interessant å se lesertallforskjellene når jeg skriver i kategorien sex, og når jeg skriver i andre kategorier: når jeg poster innlegg i kategorien sex, øker nemlig lesertallene med ca 300% (!!). Hvorfor?

Hvorfor går mennesker inn på nettet for å lese om sex?
Er det et så skyldbetont emne at man kun kan lese om det i hemmelighet, blir det ikke snakket nok om? Får man ikke det man vil ha i hverdagen? Er man usikker på om man er bra nok når det gjelder sex?

Jeg vet ikke, men jeg synes det er spesielt, og litt rart at det er så mange som søker internett for sex.

4 kommentarer

løvinnen

17.okt.2009 kl.20:13

Ja det er et mektig ord.

Gullkorn fra pikemunn

17.okt.2009 kl.20:27

Sex fanger alle! =P

Nøve

17.okt.2009 kl.21:50

Jeg skjønner det egentlig ikke, jeg liker det mye bedre når du skriver om andre ting.

Espen HK

18.okt.2009 kl.01:02

Internettet kjenner vel ingen grenser, det holder ingenting tilbake og lar deg få høre og lese og se uansett kem du e. Kem som helst kan finne ka som helst når som helst, og når det gjelder sex e det jo ikkje akkurat sånn det fungerer i den virkelige verden. Det prates lite om sex. Hemmeligheter e spennende, når de ligger fritt der ute så hiver vi oss over dem. Sex selger.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits