Objekt/Dogging


m
Jeg hater det jeg føler, spesielt rundt noen av bildene til Steven Meisel, i serien Dogging. Bildene får meg til å føle meg som et objekt. At kvinnen er et objekt, og noen ganger skjønner jeg at det er det jeg er redd for: Å ikke være elsket, å ikke være savnet, fordi man bare er et objekt en maskin som er pen, flink, og som man kan ha sex med. Jeg vil være mer, jeg vil snakke hele natten og se på stjernene, kjenne, føle, ta, ikke spille, men gjøre det jeg burde, ikke undertrykke mitt liv. Ikke være et bilde av en kvinne, men være en kvinne.

7 kommentarer

Tiril

14.okt.2009 kl.15:41

Jeg skjønner så alt for godt hva du mener.

Aurora

14.okt.2009 kl.16:21

som om jeg skulle ha sakt det selv...

Espen HK

14.okt.2009 kl.18:56

.. kem som sa du e et objekt?

Kristina

15.okt.2009 kl.10:37

eg tykkjer ikkje du bør hate at du kjenner det sånn. men å hate at ein lev i eit samfunn der alt for mange kvinner kjenner det sånn, det er noko anna. at du ikkje liker å kjenne deg som eit objekt er jo berre eit teikn på at du er levande og full av vilje til å leve ditt eige, autentiske liv, som simone d ville ha sagt.

Gullkorn fra pikemunn

15.okt.2009 kl.18:13

Allikevel kommer det tider man bare vil pule óg. Men for all del, vi er kvinner!

løvinnen

15.okt.2009 kl.18:52

Veldig veldig enig... KAN VI FÅ DETTE UT TIL HELE MENNESKEHETEN??????

Det er veldig viktig for oss kvinner som mennesker å føle seg verdsatt som det vi faktisk er... et menneske!

JULIE AIDA

16.okt.2009 kl.13:45

det er bare du som har den makten til å undertrykke deg selv så hardt. du er så aldeles ikke et objekt, men du har valgt å være det i noen situasjoner. om du vil hardt nok, så klarer du å dra deg bort fra det. du kan også gjøre begge deler - lage grenser for visse mennesker. en som kan være et objekt for deg. og de som du vil se på stjernene med (som f.eks meg. nuss!).

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits