This is how my day starts.


img1985

Denne emotaggingen er min yndlingstagging. Før, da jeg sov hos han, pleide jeg å gå forbi den, på vei hjem etter sene lørdagskvelder. Og det var da jeg begynte å elske søndager, av en eller annen grunn. Tidlig morgen, ødelagte strømpebukser, usminket, sol på veggen ved Bislett og taggingen som fikk meg til å tenke på en trist gutt, gående rundt i gatene, kikkende inn i alle de lyse vinduene, på de mørke kveldene, hvor menneskene sitter rundt et bord å drikker vin, eller forann tv`en med en sprayboks, imens gutten går rundt med en sprayboks, og har en full mamma hjemme på sofaen og en sint pappa ute på byen.

Jeg vet ikke om taggingen er der fortsatt, kanskje jeg skal ta med en tur å se.


(Jeg har visst fått meg  bloglovin, jeg også, hvorfor, vet jeg ikke, og det kan være jeg sletter kontoen ganske så raskt. Jeg vet ikke hvorfor. Hm. Uansett, hvordan får jeg lagt til ikoner under linkene?)

7 kommentarer

Espen HK

12.okt.2009 kl.18:14

Eg digger sånne ting. Kanskje ikkje budskapet, og kanskje ikkje det at han karen som tagget det der sannsynligvis ikkje hadde det så bra og heller ikkje selve aspektet ved tagging som eg syns e forkastelig, men sånne korte små beskjeder som står på akkurat riktig plass. Perfekt, nesten.

Eg må bare spørre, for profilteksten din får meg til å undres:
Har du en plan?

Embla

12.okt.2009 kl.19:21

Jeg syns det er veldig kult når folk tagger meningene sine, ikke bare stygg tagging :)

Aurora

12.okt.2009 kl.19:27

Jeg likte den

Espen HK

12.okt.2009 kl.21:27

sv;
Hei, du. Noe skrifttagging e bra ja, stilige uttrykk (som over), men mye stygt og meningsløst og. Her i Nittedal står det NGTO på så og si alt av skoler, kjøpesentre, tuneller, etc. etc. NGTO? New Gangsters Taking Over. Tøffinger, sant? ..

Bra du ihvertfall ikkje har en plan om det, så håper eg at du aldri noensinne kommer dit. Ingen fortjener det, og ingen trenger det.

Coldplay e bra. Aldri sett live desverre, men kommer nok til å benytte anledningen hvis den byr seg.

consonantsandvowels

13.okt.2009 kl.04:19

Jeg beklager oppholdet, og føler meg en smule beæret over at du tittet innom til tross for manglende oppdateringer. Takk! :-)

JULIE AIDA

13.okt.2009 kl.08:59

sv:det forstår jeg veldig godt. jeg har nok møtt på deg også. og det gjør jeg sikkert igjen og igjen. bare du har det fint, så er det det som teller. ååååååh så mange fine hjerter! ♥ ♥ ♥ <3 <3 <3 ♥ ♥ ♥ <3 <3 <3 ♥ ♥ ♥ <3 <3 <3

jeg har en liknende taggevegg jeg går forbi hver morgen og hver kveld. bare at den har "mathilde er en fitte". og jeg lurer sånn på hvem det er og om hun vet at hun står i tunnelen og får folk til å undre hver dag. om hva hun har gjort.

Kathleen

13.okt.2009 kl.10:54

Jeg går forbi en serie "Jeg elsker deg"-stenciltpiecer hver eneste dag.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits