Chelsea hotel.Jeg må bare avklare dette: Jeg angrer ikke,
og stiller ikke spørsmål ved om det var riktig å forlate han, for det vet jeg at det var.
Sammen med han var jeg ingenting, jeg kjente ingenting.

Det jeg stiller spørsmål ved er: Hvorfor gjør det vondt nå?
Da jeg bestemte meg var det vondt i noen dager, men etter en uke var det værste glemt. Allikevel virker det som om såret bare blir større med tiden. Det er det jeg stiller spørsmål ved, hvorfor nå? Jeg elsker han ikke, jeg gjør ikke det, men såret vokser og vokser.

4 kommentarer

hjartesmil

08.okt.2009 kl.21:15

<3 suss.

Aurora

08.okt.2009 kl.23:13

Sv : Bare hyggelig :)

Mellom-menneskelige relasjoner, kjærlighet, hukommelse, skyld, anger, frykten for å være alene, ensomhet... Alt er vanskelig....

Ting gjør ofte vondt, når det ikke passer seg at det gjør det... Kanskje det er mest dårlig samvittighet, fordi han var et ok menneske ?

Eller kanskje det var noe kjent i ham ? Noe som gjorde deg trygg ? Selvom det kanskje ikke var bra for deg...

Jeg vet ikke...

Men jeg håper du kommer over det i alle fall :)

Prøv å fokusere på den friske luften, på stjernehimmelen, og på at nå er det lov å pakke seg inn i ull, og å bli likt for ansikt og personlighet, istedenfor pupper og rumpe :)

Ønsker deg alt vel :)

En liten klem til deg i den mørke høstnatten :)

JULIE AIDA

09.okt.2009 kl.08:35

det er lett å få skyldfølelse, dårlig samvittighet. tenke på hva som hadde skjedd om du ikke hadde gått fra han. mye tanker kommer. men det er bra at du vet at du gjorde det rette. heiaheia søta.

Nøve

09.okt.2009 kl.10:33

Jeg skulle også likt å vite hvorfor følelser plutselig kommer tilbake, i mye større grad enn før. Hva var det som gjorde det? Kanskje du hadde en drøm du ikke husker.

(La oss håpe de kan forsvinne like fort som de kom. En dag. Og plutselig er det noen andre der, and the memories of him will seem more like bad dreams.)

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits