Å ha det bra.

jeg vet ikke hvor jeg skal starte, men jeg er veldig takknemlig for alle fine kommentarer jeg får. Jeg vil bare si og gjøre det klart: jeg har det bra.

jeg har det bra, ser på solen, stjernene og høstbladene. Jeg drikker te hver morgen og går til skolen om morningen (de dagene jeg orker). Jeg kjøper fine klær og drikker god champagne, jeg ler og leser, lukker øynene og gråter, men jeg har det fint, selv om det gjør vondt. Livet mitt har ikke vært bedre siden jeg var liten.

Jeg vet hvordan det er å ha det vanskelig, å havne i trøbbel, og virkelig, virkelig være på nippet til å forsvinne, og derfor vet jeg også, heldigvis at jeg har det bra. At dagene er mine, og at jeg kan sitte på altanen og kjenne luften, eller ligge under dynen, og være varm og alene.

Men, allikevel, tusen takk. Det er virkelig mange gode og fine kommentarer og meldinger dere skriver.

10 kommentarer

fred

06.okt.2009 kl.11:28

http://open.spotify.com/track/1ynL699iPkg7olBXro0HVA

JULIE AIDA

06.okt.2009 kl.12:26

du fortjener å ha det bra. og du blir bare sterkere av nedturene du har gått igjennom. samme gjelder meg også.

elise alexandra

06.okt.2009 kl.15:25

Du skriver flott.

fred

06.okt.2009 kl.17:27

Joseph Arthur, King of the Pavement. jeg husker jeg gikk rundt i ett halvt år og fylte bra og dårlige øyeblikk med den sangen. veldig feelgood.

Pigen

06.okt.2009 kl.21:43

Det er fint å ha det bra, jeg håper du fortsetter med det. Idag fikk jeg en aldri så liten Simone De Beauvoir-åpenbaring, når vi snakker om fint!

uteerdetmelkehvitt

07.okt.2009 kl.01:54

Pigen: Å! Fortell!

fred

07.okt.2009 kl.13:46

og Blonde Redhead, hvis du ikke har hørt om dem før: http://www.youtube.com/watch?v=MJTvqVazNGs

Cassiopeia

07.okt.2009 kl.14:16

så fint at du har det bra:) det er viktig å ha det bra.

sv:<3

effooe

07.okt.2009 kl.14:19

sv: Ja, jeg også synes Simone deBeauvoir er kjempebra :)

Pigen

07.okt.2009 kl.22:49

Jeg snek meg inn på en forelesning om henne igår, og selvom jeg har kommet et stykke i Det annet kjønn har jeg fremdeles ikke fått helt tak på henne, det vil si -inntil igår. Det ble snakket om det hun hadde skrevet tidligere, og hennes forhold til eksistensialismen, og plutselig var det noen som hadde satt ord på mine løse tanker og tråder! Jeg ble litt satt ut, for plutselig så jeg henne på en helt ny måte, og nå gleder jeg meg til å kaste meg over hennes tidligere litteratur og.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits