Teenage poetry.

p7032810

Hvordan noen forsvinner ut av ens liv er uutholdelig, ubeskrivelig, og hvorfor noen velger å forsvinne er vel, forhåpentligvis det samme. Det er for vanskelig å snakke om, for vanskelig å skrive en bok om, for vanskelig å føle, og derfor spiser vi opp alle papirlappene, pakker dem små, og legger dem i magen, hvor de ligger trygt, helt trygt, og minner deg på at det vil alltid være en sjanse, uansett hvor mye dere elsker hverandre, at en av dere en dag vil forsvinne. Det vil bli for vanskelig, og du må spise opp lappene igjen, til frokost, lunsj, middag.

Jeg har aldri sagt ordene som Chuck ikke vil si Blaire, men jeg savner han, jeg savner han, og jeg hater han.
Det gjør så vondt og jeg får ikke druknet bort sorgene, ikke på noen måte. Han er død inne i meg, men hver gang jeg husker minnene, minnet av han får jeg ikke puste, og jeg blir på nytt nødt til å drukne meg selv, ødelegge meg selv, før han får ødelagt noe mer.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg vet ikke hvorfor jeg er så ødelagt, men det gjør så vondt. Det gjør så vondt, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg begynner kanskje å se at det ikke er over, det blir aldri over, jeg kommer aldri over det.

Jeg vil fortsette å se kjærlighetsfilmer som river i meg, river alt løst, og jeg vil fortsette å lese romaner som jeg gråter av, dikt som jeg gråter av, og jeg vil, alltid, sette på sangene vi hadde, for så å slå dem av igjen i det de minner meg om deg, ta frem alt du ga meg, fra esken inne i skapet. Lese brevene om og om igjen, og vite at jeg har vært forelsket, i deg, en gang, og at du har vært, og er den eneste. Allikevel valgte jeg å slutte det.

4 kommentarer

accurate devotions

03.okt.2009 kl.11:00

Det er i slike stunder du må være sterk. Ikke grav deg ned i et spor, det virker som du allerede er på god vei til å gjøre akkurat det. Har du nære venner å betro deg til? Det er uansett flere mennesker her (i cyberspace) som vil hjelpe deg. Og hvis det hjelper - du er ikke alene. Det er finnes mange millioner jenter og gutter i verden som sitter med de samme vonde følelsene av anger, hat og kjærlighet som du.

Kjersti

04.okt.2009 kl.00:55

Vet ikke hva jeg skal si. Jeg har aldri følt de samme følelsene som du føler. Men hvis jeg kunne ville jeg tatt plaster på hjertet ditt og kysset deg på pannen. Sagt at du ikke måtte være trist. Jeg vet ikke om det ville vært til hjelp. Men jeg ville ha gjort det selvom, bare så du viste at jeg bryr meg.

glosin

04.okt.2009 kl.02:51

Det er nå vi kan begynne å snakke om at det er en syltynn linje mellom motsetningene. Du gråter av glede og fordi ting er vakkert, og du må le av desperasjonen og sorgen. Når de vi elsker svikter oss, hater vi dem. Vi hater dem når de vi setter størst pris på skuffer oss, eller forlater oss, nettopp fordi vi elsker dem og de har en så stor plass i hjertet vårt. Kjærlighet er ikke det samme som forelskelse, det er en nyanse mellom dem, så de kan aldri bli det samme. Derimot er kjærlighet og hat nesten det samme - samtidig som de er det motsatte. Det kan sammenlignes med en sirkel: Motsetningene er ikke på hver sin side av sirkelen, de ligger helt ved siden av hverandre, men fortsatt er de helt ulike. Et tau som lager en sirkel, har to ender. De to endene på tauet er motsetningene. De er i hver sin enda når du strekker ut tauet, men i sirkelen ligger de tett inntil hverandre for å forme sirkelen.

Jeg sender deg en cyberklem, okei? Skulle ønske det gikk an å redigere teksten her, så skulle jeg gjort teksten min rød, så du skulle skjønne at jeg sender deg VARME, kjærlighet, gode tanker, håp og masse styrke...

Tone - Høstkonkurranse

04.okt.2009 kl.20:16

Du skriver så utrolig sterkt! Tårene renner her jeg sitter.. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg kunne gjøre noe for deg!!

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits