Kjære dere.

369632351856757111cd
Foto: sea_shanties (kanskje min yndlingsfotograf på flickr).

Kjære, kjære dere. Tusen takk for alle støttende kommentarer og mailer, så utrolig omtenksomme og gode dere er. Jeg vil gjerne gi dere et svar på ting, og forklare, men det er vanskelig. Først og fremst vil jeg bare si: jeg klarer meg, jeg har det bra. Ja, for det har jeg, og det er det som er så rart. Jeg våkner opp om morningen og gråter, handler mat og gråter, åpner en bok og gråter, går på biblioteket og gråter, men jeg har det bra. Jeg elsker dagene, jeg elsker høstluften, og jeg elsker det å gå rundt i Oslo å kikke og smile til de som går forbi. Jeg har det bra, men jeg gråter for det, jeg vet ikke hvorfor, men det er godt. Veldig godt.

4 kommentarer

JULIE AIDA

30.sep.2009 kl.15:58

det er bra du har det bra. det er godt å gråte, og jeg gjør det før jeg sovner og når jeg går hjem om kveldene. jeg tenker ikke så positivt når det inntreffer, men etterpå er jeg tom og det er godt. jeg håper du har det fint.

pervigilo

30.sep.2009 kl.17:27

det kan være godt å gråte. jeg gråter aldri, i hvert fall ikke før det er blitt mørkt om kvelden. du har så fin blogg.

forgottenmemories

01.okt.2009 kl.01:15

Jeg liker virkelig bloggen, ettersom du er dyktig til å skrive og jeg kjenner meg igjen.

Selv kunne jeg ønske jeg klarte å gråte, å få det ut på en "naturlig" måte. Men kan jo se at det fort kan bli litt mye gråting, kanskje?

glosin

01.okt.2009 kl.12:34

mmmm det er godt å høre.

jeg kjenner meg litt igjen, kanskje. jeg er ihvertfall glad for at jeg kan gråte. gråting er undervurdert. som julie sier: etterpå er jeg tom og det er godt. men så skjønner jeg ikke hvorfor det er godt, og det gjør meg forvirra. høstlufta er deilig og får meg nesten til å gråte bare den. og alt det andre fine. nå skal jeg ut oppdage mer.

hei, du er fin forresten, skulle ønske jeg kunne gi deg en klem

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits