Høstnatt.

p5162315

jeg leser bøker som får meg til å gråte, og jeg tenker at jeg aldri skulle gjort det jeg gjorde, at jeg skulle blitt hos han og ikke kysset alle de andre. Jeg får ikke sove om natten, og jeg tenker at det snart er vinter og at jeg har en bok som aldri blir ferdig, og at for hver dag så er det en dag mindre igjen, og jeg vil alltid savne han, jeg vil alltid, alltid savne han og den sommeren hvor alt var bra, og nå er det høst og jeg gråter, jeg gråter hele tiden, selvom jeg synes alt er fint, alt er helt strålende pent og vakker, og jeg gråter fordi alt er pent, og fordi det gjør så vondt at jeg ikke lenger vil ha han. At jeg har valgt han bort, eller kanskje det at han nå kanskje har valgt meg bort, valgt alle minnene og morningene bort. Jeg vil aldri finne noen som han igjen, jeg vil aldri finne noen som dem igjen. Jeg hører på sanger som får meg til å gråte, og jeg har ingen besteforeldre, men en tante som er død, og en venn som er død, eller to, eller tre, og jeg tenker at snart er det snø som er hvit, og at det å gråte når det er snø, det er helt greit, selvom jeg egentlig har sluttet å gråte, selvom jeg er ferdig med de mørke kveldene og vonde hendene som griper om og rundt meg.

Jeg tror jeg har to valg: 1: begynne å drikke igjen, 2: fortsette å ligge våken om nettene og gråte.

6 kommentarer

Silje Sølberg

28.sep.2009 kl.12:07

Nice ; p

Er dette alle jenters drømmetelefon? ( bilde på blooooggen )

Tone

28.sep.2009 kl.12:54

For en utrolig fascinerende blogg! Høres ikke ut som om du har det så lett... Krysser fingrene og håper at ting ordner seg for deg!

puslebit

28.sep.2009 kl.15:42

Å gråte er bra, men du er bedre.

Jeg må gråte fordi det er godt når noe er vondt, sterkt, skjørt eller vakkert vidunderlig. Det kjennes alltid bedre etterpå, når gråten har satt meg litt på plass, og øynene lettere ser mennesker som deg, igjen.

Jeg tror at ditt tredje valg kan være å skrive. Skrive til du nesten ikke kjenner fingrene, og ordene bare blir duse på papiret eller skjermen.

ingvild

28.sep.2009 kl.18:57

gråt litt til bare..

Henriette

28.sep.2009 kl.21:34

Det gjør meg vondt å lese at du har det vondt og gråter. Jeg har og grått mye, hele livet mitt har vært et eneste stort drama og mange vonde ting har skjedd. Jeg har prøvd litt forskjellig, psykolog, blogg, dagbok, snakke med venner og familie. Det som har funket best for meg er å skrive dagbok og snakke med nære venner. Men det å skrive dagbok(kanskje ikke sånn direkte hva som skjer dag for dag, men en bok hvor du bare skriver ned tanker, opplevelser og følelser alt det som måtte surre i hodet ditt) det hjelper veldig på å få det ut på den måten, hjalp meg i hvertfall.

Krysser fingrene for deg, at alt vil gå bra med deg! Velg heller å gråte du, ikke begynn å drikk!

ANONYM

29.sep.2009 kl.13:20

det med drikking er så vanskelig. skrekkblandet eufori. man blir deprimert av å gjøre det, og apatisk av å ikke gjøre det. hva er egentlig verst?

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits