Sannhet 1.

374681580271f2f54612
Foto: motionslow

Denne uken har jeg kun vært full to ganger, det seneste jeg har kommet hjem om kvelden er 02.30, jeg har nesten ikke røyket, og ikke ruset meg på andre måter. Jeg vil tro at det betyr:
1. God periode
2. En skikkelig høstdepresjon er på vei.

Hva tror dere?
Jeg synes høsten er fin, så jeg håper på nummer en, men jeg kjenner at alt gjør mye mer vondt, og at jeg tenker mer og mer på alle. Alle som har vært, og alle som jeg har gitt en del av hjertet mitt til, som ikke lenger finnes. Alle jeg har drukket vin med om natten, vært oppe med til klokken syv om morningen. De jeg har gått ut med, midt på vinteren, for å se på stjerner, eller ligge i en park. Han som skrev dikt om meg da jeg satt helt avkledd i gyngestolen. Han som jeg satt med kirketrappen med og røyket hasj, han som jeg gråt med da jeg leste på gravstenene. Han som jeg fisket krabber med da alle de andre danset til stygg musikk, han som jeg alltid løy til, han som alltid fortalte sannheten.

10 kommentarer

Elita

26.sep.2009 kl.21:48

Du er så flink. Håper det er en god periode på vei for deg.

puslebit

27.sep.2009 kl.01:41

Jeg tror at 'det'

er ikke alltid slik vi vil tro at 'det' er..

når vi vet hvorfor 'det' er slik 'det' er

#men ikke vil innse#.

Men hva man vil

#tro/tenke/føle#

hjelper mye mot betydningen av 'det'.

Grunnlaget for hvorfor 'det' er slik fører ikke alltid lengst.

Jeg håper tilværelsen din blir lysere.

www.iils.blogg.no

27.sep.2009 kl.08:03

Den verste tie på høsten er når alle fargene har råtna bort og verden virker helt grå. Den tia rett før det begynner og snø. Men først skal det bli masse nydelige farger. lykke til med god periode:)

Pigen

27.sep.2009 kl.10:20

Åh,melankoli er aller finest om høsten.

hallo.

27.sep.2009 kl.12:43

jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver. bare at han ikke skrev dikt om meg, han tegnet meg, i den mørkegrønne lenestolen, og vi røyket hasj, ikke på kirketrappa, men tett inntil hverandre på gresset. depresjonen kommer for å ta meg også, men i år skal jeg ikke stenge meg inne, sånn som i fjor, og året før der igjen.

L

27.sep.2009 kl.13:35

Hei. Jeg er tingvinger, du skrev en kommentar hos meg som jeg ble veldig glad for. Jeg jobber i ARK Storgata, den lille bokhandelen med Kjell Askildsen og Den lille larven aldri mett i vinduene. Og du skriver skikkelig fint.

glosin

27.sep.2009 kl.17:07

du får frem en så god følelse i meg... jeg blir helt rørt

satt ut blir jeg

jeg håper du får en fin periode, det fortjener du

herregud

hele verden er fin og rar

JULIE AIDA

27.sep.2009 kl.21:23

høsten er fin, og du er likeså.

Uteerdetmelkehvitt

27.sep.2009 kl.21:52

Kjære dere fine mennesker. Tusen takk for de flotte kommentarene, de har gjort meg tåkete i hele dag, fordi jeg blir så glad, men så blåser det ute, og da blir jeg litt tåkete, men jeg smiler, og er så takknemlig for de fine, fine, fine ordene.

Frøydis

27.sep.2009 kl.23:54

Håper det betyr at en god periode på vei. Spis kanelboller! Så krysser alle fingrene for hverandre og håper på en god høst.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits