Høst.

img4704

Jeg er på mange måter glad nå, kanskje bare i dag, kanskje bare denne uken, men jeg tror det er høsten, høsten som gjør meg slik. Egentlig blir jeg trist av høsten, den får meg til å gråte oftere, kanskje hver dag, men det er det som gjør meg glad, å sitte inne å se ut, sitte i vinduskarmen og kjenne trekken fra høstluften, se rødgule blader på trærne, se stjernene og at alle pakker seg inn i store jakker, men at det samtidig kommer litt sol, en gang i blant, slik at man kan sitte ute på gresset, i en park, og tenke på sommeren som er over, sommeren som var, bading i sjøen, konserter på festival, båtturer, kyss, armer som holder rundt deg, kyss i pannen, på kragebeina, bål, korte olashortsher, langt hår, trær, tur i skogen og dager uten mening.

5 kommentarer

glosin

22.sep.2009 kl.16:51

å herregud vakkert

du gir meg tilbake høstfølelsen og minner meg på hvorfor jeg elsker høsten.

tritonus

22.sep.2009 kl.21:38

Eg er så glad i hausten!

DREA

23.sep.2009 kl.15:51

Jeg er så enig i... alt du sa egentlig.

Christine

23.sep.2009 kl.16:11

du skriver fint. sender over litt kjærlghet til deg :)

pervigilo

24.sep.2009 kl.00:28

jeg tenker alltid på forhånd at å, høst er så fint, det er mørkt og kos og kakao, men når den kommer så er den egentlig bare et forferdelig kaos. men jeg tror jeg liker den likevel.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits