Facebook.

p7032783

Nå har jeg fått meg facebook, så dere kan sende meg meldinger der istedenfor på meldingsfunksjonen her, da jeg sliter endel med å komme inn på blogg.no. Det er jo ingen måte lurt ifh til mitt ønske om anonymitet, men jeg trikser og fikser nok endel med venner/ikkevenner, så om dere får noe mønster i vennelisten min vil det nok ikke føre til meg. Nok facebookprat, Oslo er nydelig om dagen, jeg har begynt å gå ut igjen på dagtid.

Jeg anbefaler: kvelder i de mørke gatene og dager i parkene. Gresset lukter fortsatt sommer, trærne lukter høst. Champagne og cava er fortsatt godt, men rødvin begynner også å få plass til netter på terassen med stearinlys og ullgensere.

6 kommentarer

tritonus

21.sep.2009 kl.17:05

1: eg likar at facebook er kategorisert som «sex/vin».

2: du KAN bu i eit hjørne hjå oss, iallfall i kortare periodar. fint om du ringjer fyrst, kanskje.

3: eg og likar akerselvi, men ikkje om kvelden, for då mistolkar alle dei hyggelege karane dreadsa mine, slik at eg konstant blir tilbydd ting eg ikkje vil bli tilbydd.

ANONYM

21.sep.2009 kl.18:46

rødvin er så himla bra

SOFSEN

21.sep.2009 kl.22:43

Fin blogg dette her!

Men jo, selvfølelse, selvbilde og selvtillit er tre veldig forskjellige ting, ja ;)

JULIE AIDA

21.sep.2009 kl.23:33

mose er fint, hihi.

fred

21.sep.2009 kl.23:51

mens jeg ikke fattet at boken var fantastisk før jeg hadde lest hele. jeg vurderte flere ganger å gi opp, men jeg nå veldig glad i den.

facebook er bare sex/vin.

sanseløgn

23.sep.2009 kl.10:41

the dreamers. for en vakkerhet.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits