I see you. I hear you.

3924473090df1ae2e4df
doriene

Selvom jeg ikke alltid har lyst til å si noe, er ørene mine alltid åpne, det er bare snakke.

4 kommentarer

JULIE AIDA

20.sep.2009 kl.22:40

jeg vet ikke hva jeg skal si lenger. alt er bare rot. om jeg åpner kjeften blir det bare mer rot.

tritonus

21.sep.2009 kl.00:09

Eg kan tala viss du vil?

Eg har det så fint i denne byen. Heile barndommen voks eg opp med å omfamne gleda av å gjera narr av Oslo og alle som budde der, og brått sit eg her er og er så jævla lukkeleg som eg aldri har vore før. Like fullt som det er eit uhaldbart prestisjetap for ein potetbonde av ein vestlending, er det ei fantastisk kjensle.

Det er rart, for det er så endelaust med historier her. Eg er van med å kunne historiene til folk rundt meg, dei går stort sett på bygdi. Men her ser eg ein kjempeflaum av menneske kvar dag - spesielt på Blindern - som eg aldri har sett før. Det er både skræmande og spennande samstundes. Eigentleg har eg den kjensla for heile byen - men akkurat no har dei spennande kjenslene i hovudet mitt fleirtalsregjering, og då er alt fint.

Slik, no fekk du høyre mine umiddelbare vedkjenningar ein søndagskveld - så opplyfte at eg mest får dårleg samvit for å vera så glad. Men eg kan jo ikkje det heller. Trass alt.

JULIE AIDA

21.sep.2009 kl.09:38

jeg har ingen vinduer jeg kan åpne uten at det kommer fluer og insekter inn, men jeg har en balkong. med en stor skog som utsikt. der har jeg sittet på kvelden for meg selv flere ganger denne uka. det hjelper litt. er godt å se på trær og natur på natta, det får meg til å ville bo i skogen for alltid. der ingenting kan ødelegge.

puslebit

21.sep.2009 kl.19:22

Og øynene dine er åpne også, og kanskje sliter du noen ganger med det samme som meg, nemlig at du ser for mye, at du ser for langt og for lenge?

At du ser deg blind?

Jeg er redd for mye, noen ganger mest av alt redd for hva andre tenker om meg. Vi ser aldri det samme selv om ordene for det vi ser er de samme, og det er betryggende men også uroende.

Jeg har også ører som lytter. Det er ikke alltid at jeg ønsker å si noe. Jeg stiller flere spørsmål.

Får jeg svar vet jeg at noen lytter til mer enn det jeg har å si.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits