Agent provocateur.

agentprovocateurarticleimage
det begynner å tetne seg rundt meg, folk begynner å komme nærmere, og jeg er uforsiktig, uforsiktig med hvilke tegn jeg legger ut, og hvilke planer jeg legger. Jeg er redd for å avsløre meg selv, jeg vil gi og si så mye, men jeg kan ikke. Jeg er redd for at dere vet hvem jeg er allerede, at dere har skjønt det. Oslo er så lite, og jeg treffer mange, mange av leserne hver uke. Og for hvert glass blir jeg mer og mer uforsiktig, og jeg er redd for at jeg kommer til å fortelle alt, til en av dere, en sen kveld, snart.

Men, jeg vil ikke, denne bloggen er ikke til for å vise hvem jeg er. Da jeg begynte å skrive ville jeg snakke om kvinner, grønt gress og sene kvelder, noe har jeg klart, men det handler mye om han og dem. Allikevel, tror jeg, at jeg har nevnt og vist til mange flere kvinner, mange sterke, beundringsverdige kvinner. Og noen kvelder, og morninger, alene.

6 kommentarer

hugleiik

09.sep.2009 kl.20:03

selvfølgelig kan du bruke bildene mine! det hadde vert kjempegøy!

Aurora

10.sep.2009 kl.10:36

Jeg vet hvem en er...

Men alikevel ville jeg aldri prøve å avsløre deg om jeg visste hvem du var.

Jeg regner med at de fleste som leser bloggen din vil klare å holde tett,

om de finner det ut.

Men det skader ikke å være forsiktig.

Er det anonym du egentlig vil være ?

accurate devotions

10.sep.2009 kl.17:27

vellllllllll

Jeg er kjempeglad i bloggen din, uansett hvem du er. (jeg vet ikke hvem du er)

sanseløgn

11.sep.2009 kl.13:13

det må være rart. å møte folk du vet hvem er, som egentlig vet hvem du selv er, men som ikke aner at det er deg...

på en måte

uteerdetmelkehvitt

11.sep.2009 kl.15:00

sanseløgn: ja, det er veldig rart, veldig mye rarere og ubehagelig enn man tenker. Man blir veldig paranoid, jeg tror alltid at folk har gjennomskuet meg, at de vet hvem jeg er, men så skjønner jeg, i neste sekund, at de ikke aner noen ting. Da puster jeg ut, og larvene i magen legger seg til å sove igjen.

glosin

14.sep.2009 kl.11:27

det må være så rart! dette er kanskje den beste bloggen jeg vet om. alt virker så spennende! men jeg er enig. hadde jeg funnet det ut, hadde jeg holdt tyst om det. men du er sterk som klarer å holde det så hemmelig.

hemmeligheter er fine ting

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits