I fucked my american cunt.


Homecoming - The teenagers.

Gammelt nytt, men jeg liker videoen. Den er vakker. Utrolig vakker.

7 kommentarer

09.sep.2009 kl.12:13

kjære uteerdetmelkehvitt, i går fikk jeg vite at min mor er spilleavhengig, i gjeld og er avhengig av alkohol for å kunne sove. Hun tror hun har greid å lure oss alle. Min bror og jeg er de eneste som vet noe. Videoen er vakker, takk for svaret på den andre meldingen. Det er fint å vite at jeg ikke er alene om å ha et skrudd forhold til sex.

accurate devotions

09.sep.2009 kl.15:07

Søt video.

Anonymo over: Shit, det er EN kjip situasjon. Stakars deg, moren din og broren din og andre pårørende. Men husk at dere kan få hjelp utenfra og hjelpe hverandre gjennom saklige konfrontasjoner osv.

uteerdetmelkehvitt

09.sep.2009 kl.15:33

Anonym: man lurer aldri noen, og det er nok den verste løgnen man lever på. Når sannheten kommer frem, kan man begynne å arbeide med det som ligger i magen og gnager.

09.sep.2009 kl.20:05

Jeg tror jeg kommer til å bli avhengig av ordene dine. Jeg føler jeg kan skrive til deg det jeg ikke kan si til andre. Det er vanskelig å vite hvem som bare vil at du skal like dem fordi du er den du er og de som virkelig bryr seg om deg. Før trodde jeg at familien min var de som stod støtt rundt meg, men nå slår den illusjonen sprekker. Jeg har tanker om å rømme, helst til London, dra på auditions hver dag og arbeide i en liten cafe på dagtid og kanskje en klubb om kvelden og så kasta bort alt jeg har på champagne og sko. Men jeg har gått inn for å studere, og studere skal jeg, i vært fall i år.

Aurora

10.sep.2009 kl.10:27

Sv: Veldig trist å høre... Ikke meningen å måtte minne deg på slike ting...

Jeg postet sangene fordi jeg nå gjennomgår et vanskelig samlivsbrudd,

med han jeg forlovet meg med... Det skjedde fordi jeg gjorde noe dumt...

Typisk meg å drikke litt for mye og drite meg ut...

Så sangen minner meg om meg selv, og min frykt for å ende opp alene...

Så alene at når jeg dør, er det ingen der for meg...

Håper det går bra på universitetet for deg.

Aurora

10.sep.2009 kl.10:29

Btw: Denne sangen likte jeg veldig godt !

Den minner meg veldig om det som skjedde med meg...

Og den viser hvordan ting egentlig er.

uteerdetmelkehvitt

10.sep.2009 kl.16:43

Anonym: Det er bare å skrive det du vil til meg, det går helt fint. Illusjonen om at ting står støtt rundt deg vil nok gradvis sprekke, for man har virkelig bare en eneste pålitelig "ting" i livet, og det er en selv. Det vil nok alle finne ut til slutt. Men, det er ikke nødvendigvis negativt, jeg tror man må lære det en gang i livet, at man står helt, helt alene, og at man må gjøre seg selv glad, du kan verken kjøpe eller få lykke, du må jobbe for det og finne selv.

Lykke til med studiene.

Aurora: Å gjøre EN dum ting pleier man å godta?

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits