Hvorfor jeg skriver så lite:

djmateuszka

- Jeg har lest omtrent hele pensumet for dette semesteret
- Jeg har vært ute med andre mennesker enn jeg pleier
- Jeg har pratet med blindernfyren (og blitt helt stum, for første gang i mitt liv)
- Jeg har vært mye sammen en DJ-gutt.

Jeg kommer tilbake, med bøker, anger, kjærlighet og vin.

Mange av kommentarene som dere skriver blir sensurert, jeg skjønner ikke hvorfor, og jeg vil ikke at det skal gjøres. Det handler ikke om reklame e.l, men er ofte hyggelige, reflekterte kommentarer. Bare så dere vet det, så sletter jeg dem ikke. Dette er spesielt til deg, Vilde. Jeg skal prøve å få svart deg en annen dag.

Én kommentar

Aurora

24.aug.2009 kl.19:43

wow, jeg misunner deg !Jeg har så vidt begynt på pensum...Så spennende med han gutten :) Så gøy at du har fått pratet med han :)Betyr det at du har det bra for tiden ?Ps. Si ifra om du har sett meg på HF.Jeg prøver å tenke meg hvordan du ser ut, men det er ganske vanskelig å bare se for seg sånt :DI det siste har det vært flere jenter som har stirret ekstrapå meg, og vel.. jeg vet ikke helt om jeg skal overse deteller smile :PØnsker deg en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits