Å glemme.

vqxdw8wwro8yvvdqikhlck7to1400
iLove

Jeg vet ikke hvorfor, eller, jo, jeg vet, men jeg skjønner det ikke.
I går så jeg han gå med en ny jente, en som er yngre enn meg, dummere enn meg. Det gjorde så vondt, så utrolig vondt, og jeg er så sint, så sint, så sint, og jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg gikk fra han, men han fulgte etter, og så er han plutselig med en ny. Som om det gamle ikke betyr noe, som om jeg ikke lenger finnes for han.

Jeg hater det, jeg hater det virkelig, og jeg skjønner ikke hvorfor det må gjøre så vondt, når jeg verken vil være med han eller snakke med han. Jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme, jeg prøver å glemme. Jeg prøver å glemme, men det går ikke, og det gjør så vondt, det gjør så vondt, og jeg hater han, hater han virkelig, uten noen god grunn. Jeg vet ikke hva jeg ønsker, jeg vil aldri bli sammen med han igjen, men det gjør så vondt. Det gjør så vondt.

Dette er blitt en tenåringsblogg, en blogg for knuste hjerter og skyld. Jeg hater det. Jeg hater det virkelig.

8 kommentarer

Henriette Løland

17.aug.2009 kl.13:15

ikke alt er perfekt :/

Aurora

17.aug.2009 kl.13:18

Lifes a bitch, and then you die...Den eneste i livet vi kan kontrollere er oss selv..Sørgelig, men høyst nødvendig...Men ting blir alltid bedre igjen, så lenge man er glad i seg selv :)

Ida

17.aug.2009 kl.17:11

Det første jeg tenkte var at jeg skulle ringe han å fortelle hvor forderdelig det var. Det andre jeg tenkte var at jeg aldri mer skulle ringe og høre han sukke oppgitt i telefonen. Han skulle aldri lenger le av engelsken min. Og hver eneste søndag det neste året skal jeg være alene. Og når jeg kom hjem på kveldene vil jeg være alene. Så føkk tenåringer som gråter på tbanen. Og på bloggen. Og i senga. Jeg er så glad for at jeg er en av dem.

glosin

17.aug.2009 kl.17:21

ida, du stjal mine ord. eller, jeg er enig det siste der.det er så herlig å være overfølsom, sensitiv og teit tenåring. jeg elsker det.men likevel så er det så vondt!!!

17.aug.2009 kl.18:07

Jeg tror han gjør det for å prøve å glemme deg og. Du gikk ifra ham, han fulgte etter og du sa nei, og for å prøve å glemme deg er den andre en surrogat.

accurate devotions

17.aug.2009 kl.18:46

Tror, i likhet med navnløs, at han avreagerer med å finne seg en "ny", kynisk som han virker. Sikkert mye stolthet i det også. Du har det sikkert forferdelig.

uteerdetmelkehvitt

18.aug.2009 kl.01:18

Takk for fine ord, bilder og historier.

06.feb.2011 kl.02:10

ham. objekt. du hater ham, han hater deg. språk er vakkert

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits