Gutten/Mannen.


Flere har spurt om jeg kan skrive mer om universitetsgutten.
Jeg kaller han gutt, og det er veldig rart, for jeg har, siden jeg var kanskje 12, nesten bare ligget med menn, voksne menn. Men, denne gutten, er nok bare, hm, 24. Kanskje. Jeg vet hvem han er fra før, slik er Oslo, alle har en kobling (noe som er slitsomt ute på byen). Han er i et litt annet miljø en jeg, og jeg har ikke snakket med han siden før jeg flyttet utenlands. Han tar en master, i hva vil jeg ikke si.

Det er mange som kjenner han i Oslo, han henger i mange gjenger. I det siste har han stort sett vært på Bare jazz, Fisk og vilt, og, hm, litt Revolver. Jeg har ikke giddet å dra meg opp på Stratos i det siste, så vet ikke om han har vært der, det kan godt hende, men på en måte er ikke bloggfest greien for han. På en måte.

Han har brune øyne, virkelig, virkelig, dype, brune øyne, og han har brunt hår. Jeg vet ikke hva mer jeg kan si, uten å si for mye, men han er smart, veldig smart. Og, selvfølgelig, en alle jenter faller for, en skikkelig heartbreaker.

7 kommentarer

gult

15.aug.2009 kl.14:31

ah, valerie solanas. jeg savner den jeg var som femten åring, alle de feminist bøkene jeg pleide å lese. og min valerie solanas "besettelse".bloggen din begynner å bli en av de bloggene jeg må sjekke innom før jeg slår av dataen.

glosin

15.aug.2009 kl.16:32

gutter er noe herksier som toddbloggen din begynner å bli en av de bloggene jeg må sjekke innom før jeg slår av dataen.

hjartesmil

15.aug.2009 kl.20:24

eg tykkjer berre du er så himla fascinerande. håpar du veit det. tenk at eg kan ha gått forbi deg på gata og ikkje visst at det var du. kva skjuler seg bak?

Kathleen

15.aug.2009 kl.21:26

Uff, jeg holder med han, festene på Stratos oser "Se og bli sett".

Linda

16.aug.2009 kl.00:16

Jeg liker at en som er noe gjemmer seg og blir ingen. Ikke at du er "ingen", men måten du skriver på får meg jo til å anta at du er kjent, eller i alle fall en som folk vet hvem er. At du ikke vifter det i alles fjes er .. litt kult.Og skummelt og ekkelt og veldig spennende.

JULIE AIDA

16.aug.2009 kl.01:57

hah, jeg gråt av kommentaren din. kanskje fordi du får meg til å tenke på hvor hardt jeg virkelig prøver å ikke se trist ut, men at jeg gjør det allikevel. det er egentlig alt jeg tenker på for tiden. tusen takk for komplimentet, det betyr masse, for jeg har følt meg som en stygg andunge hele uka. og fremdeles.

uteerdetmelkehvitt

16.aug.2009 kl.20:03

Alle sammen: tusen, tusen, tusen, tusen takk.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits