Universitetet 1.

universitetoslo208163b

Noen ganger smelter jeg litt bort fra denne verdenen, dagene går så fort, kveldene er lange.
Har vært på universitetet og sett, møtt, hatet å være i faddergrupper, elsket husene. De er så tomme, men samtidig vet jeg hvor mange, mange betydningsfulle mennesker som har gått gjennom de samme gangene. Jeg elsker det.

Jeg synes de fleste jeg har møtt virker unge, veldig unge, og jeg passer ikke inn, jeg passer ikke inn blant dem, blant deres ønsker og interesser. Men, jeg har sett meg ut en, en gutt, som mange vet hvem er (nå snakker vi internt i Oslo). Han er pen og smart, men jeg tror ikke han er særlig sympatisk. Allikevel skal jeg bli kjent med han, han er den eneste jeg til nå føler noen som helst interesse for.

Ellers merker jeg hvor lite Oslo er, at man treffer de samme menneskene ute på byen, hver dag, og de samme menneskene på skolen, hver dag. OFW er forresten relativt kjedelig, vet ikke om jeg gidder mingling etterfest.

6 kommentarer

accurate devotions

12.aug.2009 kl.22:06

Det høres utrolig spennende ut med noe nytt! Har et par venner som begynte der nå, men de sier at det nesten bare var "gamle" folk på deres faddergrupper. Spørs hva man studerer, sikkert.Apropos hva man studerer, hva studerer du? Hvis du vil si det da, jeg forstår hvis ikke. Men jeg tror anonymiteten din vil forholde seg trygg, i og med at det studerer rundt 25 000 mennesker der.Oppdater om gutten!

glosin

13.aug.2009 kl.00:51

jeg vil også høre mer om gutten!oslo er liten ja. liten til å være så storoslooslo

uteerdetmelkehvitt

13.aug.2009 kl.19:18

ac: jeg vil ikke si akkurat hva, men kan si at det er på HF.Oppdateringer om gutten kommer!

Aurora

17.aug.2009 kl.13:15

Først må jeg bare si gratulerer ! Fint å høre at du er kommet inn på universitetet :)Jeg forstår hva du mener når du føler du ikke passer inn. Jeg har nesten aldri passetinn noe sted.. Men jeg har bare tenkt at det er meg, og ikke dem.. Og at jeg bare må leve med det.. Selvom det er tungt.Kanskje vi sees på HF, kanskje vi snakker sammen, Kanskje vi blir venner,kanskje vi bare går forbi hverandre. Kanskje blikkene våres møtes, når vi føler det samme,uten å vite det..

putevar

29.aug.2009 kl.16:39

Det er de usympatiske som vinner her i verden. Oss sympatiske stakkarer er det ingen som bryr seg om.

uteerdetmelkehvitt

29.aug.2009 kl.17:14

putevar: det er jeg veldig (!) uenig i. De usympatiske taper til slutt, og fallhøyden er stor. Jeg synes også det er vanskelig å tro at noen faktisk ER usympatiske. Men jeg tror mennesker kan oppføre seg slik, i perioder. Hmhm.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

Blogglisten
hits