Liv.

Jeg begynner et nytt liv nå. Snart. På en måte. Nettene vil ikke lenger vare så lenge, og jeg vil (kanskje) ikke drikke vin hver dag. Jeg vil (forhåpentligvis) ikke henge så mye med mennesker som bare snakker om penger, og som vurderer seg selv og andre etter deres økonomiske situasjon.

Jeg vil kanskje klare å grave meg ned i noe, bli flink i noe, bli interessant, lære. Jeg gleder meg.

Paris er gater i byen, kaker og kjoler. Akkurat slik det skal være. De franske mennene er fine, men sære. I går ble jeg fortalt at jeg ligner på en jeg ikke vil ligne, og at jeg eier hele verden. For noen.

Jeg skulle ønsker jeg hadde noe mer å si. Noe mer fornuftig, og noe klokere, men dagene går så fort, og jeg drikker så mye, men snart, snart er det slutt.

8 kommentarer

Aurora

09.aug.2009 kl.17:33

Så fint :) Alle trenger en ny start av og til :) Lykke til :)

Ina

09.aug.2009 kl.17:42

Denne bloggen er utrolig spesiell, på en utrolig bra måte.

DREA.

09.aug.2009 kl.19:04

Jeg synes det er fint med å få en ny start. starte på nytt av, få vekk alt det vonde. i alle fall det meste. en skrur på en måte tiden tilbake, selv om en ikke gjør det heller. jeg ønsker deg lykke til med ny start og på universistet. jeg liker fortsatt bloggen din veldig godt. den er så spesiell og fin.

puslebit

09.aug.2009 kl.19:35

Så lenge du har mer å gjøre.. trenger du ikke å ha noe mer å si. Ihvertfall ikke sånn for alltid. Ordene vil alltid være der, men ikke alltid det de er. Oui?Jeg er glad dine ord er.

accurate devotions

09.aug.2009 kl.21:18

Jeg husker at jeg skrev akkurat det samme i dagboken min for lenge siden - at jeg skulle ønske jeg skrev noe nyttig og gjennomtenkt. Du kommer til å få masse å skrive om når du begynner å studere, nye mennesker, impulser og nytt miljø.

jegvilut

10.aug.2009 kl.04:44

haha, rett før jeg klikket meg inn hit, skrev jeg et innlegg med tittelen liv selv. du hermer ass (selv om du skrev det først)!!!1 neida bare tøyser, det er sikkert fordi vi er soulmates. :S :--)(....)Skal du flytte? Jeg tror i alle fall den nye starten kan gjøre deg godt. Og jeg syns allerede du er flink i noe, jeg er ofte innom bloggen din. Siktet til skrivingen din nå, in case u didn't notice.

sanseløgn

11.aug.2009 kl.01:13

lær deg et språk! det er fantastisk hvor befriende det er å kunne noe eget.

uteerdetmelkehvitt

12.aug.2009 kl.20:59

sanseløgn: Min drøm har alltid vært å lære fransk, jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har gjort det enda..

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits