Virginia Woolf 1.

virginiawoolf372x280

Jeg verken gråter, drikker eller ruser meg på andre måter. Jeg røyker ikke en gang, og jeg har begynt å tenke, tenke at kanskje jeg skal begynne å gjøre noe, gjøre noe annet enn å bedøve meg med stimulerende stoffer, gjøre noe annet enn å shoppe dyre merkeklær, spise ute, dra på helgeturer og bli med fremmede menn hjem.

Kanskje jeg skal begynne å studere? Kanskje jeg ikke skal flytte til U.S.A for å kjøre rikmannsjentelivet lenger? Kanskje jeg skal bruke evnene mine, diskutere bøkene jeg leser med virkelige folk.

Jeg vet at fristen på å søke universitetsplass har gått ut, men med mitt nettverk kommer man alltids inn.. Så hva skal jeg gjøre? Kanskje ikke universitetet? (men jeg er lei privatskoler hvor alle, til en hver tid, kan kjøpe seg opp og frem). Dette kunne vært spennende: filosofi, estetiske studier, litteratur, esmod(?), psykologi. Hm. Kanskje jeg skal gi det en sjanse?

Kanskje jeg skal bli den nye Virginia Woolf? Mer info kommer.

9 kommentarer

Ingvild

29.jul.2009 kl.20:17

Gjør det

consonantsandvowels

29.jul.2009 kl.21:21

jeg er stolt av deg! du virker veldig sterk.

accurate devotions

29.jul.2009 kl.23:30

Ja, selvfølgelig må du begynne å studere! Så bra. Min drøm er å studere journalistikk i London, men det er nok et par år frem i tid.

JULIE AIDA

30.jul.2009 kl.00:50

aah, du har så viljestyrke. i admire you.

ribbein

30.jul.2009 kl.01:39

woolf! herlig.

DREA

30.jul.2009 kl.10:40

ah, du skriver så vannvittig bra. en lever seg inn i teksten på en måte. jeg skal definitivt følge med på fortsettelsen. :)

JULIE AIDA

30.jul.2009 kl.12:54

sv: jeg har merket det selv, jeg leser i gamle arkiver og alt er useriøst og skrevet på en fjortissmåte. selvsagt var det meningen der og da, for blogg var ganske tacky på den tida, men ting forandrer seg. jeg er glad du har lest lenge og kan se forandringer, sånt er gøy å høre. jeg linka deg forresten, tenkte kanskje jeg fikk litt av viljestyrken din ved å gjøre det. kan late som?

uteerdetmelkehvitt

30.jul.2009 kl.16:51

Tusen takk, alle med de fine ordene.

Aurora

31.jul.2009 kl.15:50

Å studere er absolutt noe å teste ut !Og universitet er supert :)Jeg studerer selv filosofi, og kan lett annbefale det :)Det er et veldig spennende studie, hvor du til og med kan flette inn psykologifag :)Det eneste du trenger er oppriktig interesse og selvdisiplin, så er du i mål ;)Det kan være en ide å dra på universitetet og ta en titt i bokbutikken de har der :)Der ligger all literaturen som brukes i alle pensum, og du kan kjøpe det som intresserer deg :)

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits