Hvem

bilde 146

Det er mange som lurer på hva sannheten er, men det vil jeg ikke svare på, det vet dere.
Hele poenget i dette rommet hvor jeg skriver er å få slippe å se dere i øynene, få slippe å se noen i øynene, å få være anonym, for en gangs skyld.

Så nei, jeg kommer ikke til å gi bilder eller informasjon om meg. Ikke noe mer enn ytterst nødvendig, det er allerede for mye, og jo høyere lesertallene blir, det reddere er jeg for at de skal finne meg, ødelegge meg og stenge meg inne på nytt.
Hva sannheten er, vil dere aldri vite, det vil neppe jeg heller. Det finnes ingen kollektiv sannhet, kroppen er for vanskelig for det, så bare hold igjen, og fortsett. Drøm, lev, kjenn. Gå i gresset og lukk øynene, så vil dere kanskje finne deres sannhet, som kanskje sammensvarer med min. Jeg vet ikke, og jeg tror dette er ganske uforståelig skrevet, men jeg kan ikke si mer, og jeg vil ikke si mer. Nettene er fortsatt lange.

2 kommentarer

sandra

23.jul.2009 kl.19:38

du er fin.

kristina

24.jul.2009 kl.18:43

selv om man ikke alltid vet hva noe handler om, kan det være fint

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits