Utviklingen av kvinnen.

marilynmonroe


Til alle tider har kvinnekroppen måttet tilpasse seg motelunene. Vi har blitt bundet opp, pumpet opp, korsettert og bandasjert. Midjene blir klemt, huden bleket og ribben fjernet. Fettet suges ut og silikon sprøytes inn. Vil du ikke heller bli vurdert ut fra individualitet, tankevirksomhet og livsglede?

Kjemp for den du er. Kjemp for selvrespekten.

(Reklame for The body shop).

5 kommentarer

accurate devotions

19.jul.2009 kl.11:21

Det er en god ting at bedriftene ser og sier dette, men innerst inne vil de jo bare komme på godfot med oss, slik at vi, kundene, bruker mer penger i butikkene deres. Jeg synes det er noe bittersøtt over det. Men slik er jo reklame..

uteerdetmelkehvitt

19.jul.2009 kl.18:13

Ja, jo, men, dette bladet har kun EN side hvor The body shop reklamerer, og det synes jeg er fint. Det er godt at de prøver, at de gjør det på den måten, istedenfor å bruke de mest kjente (og også tynneste) modellene, fordi det er jo DET som selger, desverre. oG JA, all reklame er til for å selge og manipulere, men hvorfor ikke gjøre det på den gode måten..?

accurate devotions

20.jul.2009 kl.17:52

1: Enig.2: Shit, takk for lenken!3: Savn-innlegget er nydelig skrevet, jeg kjenner savnfølelsen helt ut til fingertuppene, og synes veldig synd på deg. Det er aldri lett:(

uteerdetmelkehvitt

20.jul.2009 kl.23:22

1. Tusen, tusen takk.2. Jeg linker til blogger jeg synes er gode, og det er din, til nå, selvom den såvidt har startet..

Fanny

30.jul.2009 kl.22:10

så vacker hon var

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits