Mannen (jeg en gang) elsket.

p7032827


Hvem er han? Jo, nei. Jeg skriver så utrolig mange innlegg, og flere lurer på hvem han er, og hva som har skjedd. La oss se. I grunn så er det vel jeg som sviktet han, jeg har aldri klart å holde meg til en person, alltid fantasert om andre, ligget med andre, fått penger, blitt betalt, gitt, ønsket. Han sa han elsket meg, og ikke bare kroppen min. Han, han er den første jeg har stolt på. En morgen våknet jeg, han lå ikke ved siden av meg, og i avisen leste jeg at han hadde funnet en ny, eller, at de var blitt sett ute på byen. Da jeg ringte sa han: - Ja, ja, det er sant, og jeg vet ikke hva mer jeg kan si.

Det som var vondest var ikke det han hadde gjort, med det at han ikke hadde sagt noe, at han ikke trodde jeg ville finne det ut, og at han valgte en annen. En annen istedenfor meg. Nå går vi frem og tilbake, jeg hater han og jeg elsker han. Jeg tror det samme gjelder for han, men jeg leder på en måte spillet. Jeg vet hans hemmeligheter, ingen vet mine.

3 kommentarer

ODA LINN

15.aug.2009 kl.19:35

du skriver utrolig bra.

17.aug.2009 kl.15:15

Louis Garrel`?

17.aug.2009 kl.15:16

Garrel?

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits