Åpne øynene.

erwinolafforellemagazine5
Erwin Olaf


My har vært sammen med meg i hele dag. Vi åpnet den første flasken med champagne kl 12 (da vi sto opp), så gikk My ut og kjøpte jordbær. Det hjelper, men allikevel, han, jeg klarer ikke å glemme han, selvom han har skadet, og ødelagt meg så kraftig. Men, nå er det snart helg, og da SKAL jeg ut av leiligheten. Jeg orker ikke å gå i butikker, orker ikke å treffe folk jeg kjenner, eller folk som kjenner meg igjen. Vil bare drikke bort smerten, gråte den ut og bort, men.. Den blir ikke borte, det er noe jeg må leve med, det vet jeg jo egentlig, innerst inne.

Nå skal jeg bestille en ny yndling fra MiuMiu, og kanskje et nytt sett Agent Provocateure. Noen ganger er det lov til å lure seg selv med billig lykke.

(det regner, siler ned langs rutene, og det er så tomt inni meg, så tomt, så tomt, men det skal bli borte, det må bli borte, og han skal ikke tilbake hit, ikke tilbake til min seng, mitt dyre sengetøy, og den dyre kroppen min. Jeg skal lenger selge meg selv til han, han skal stå utelåst, utelåst fra oss, fra oslo it-miljøene, utestengt fra Emil & Samuel, og resten av byen).

4 kommentarer

ole//wombat

09.jul.2009 kl.19:32

jeg kan låse meg inne sammen med deg.

JULIE AIDA

09.jul.2009 kl.22:42

^ takk for den, ole.

JULIE AIDA

09.jul.2009 kl.23:55

jeg håper så inderlig det.

Silje Silje

10.jul.2009 kl.12:59

Jeg er også lettlurt når det kommer til sånne ting 8-) Teit fyr, bra du er ferdig med han!sv: takketakk :*

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits