Hiroshima, mon amour.

p1280770
Hiroshima, mon amour

Dette er ikke oss, sier jeg, du er bare stille, stille, som du alltid er, jeg fortsetter, dette er ikke oss, og du kan ikke fortsette å ikke si noen ting, men du, du holder munnen lukket, sier ingenting, har røde hender av anspenthet, som vanlig.

Det gjør så vondt, selvom jeg er, ja, så utrolig heldig, som person. Jeg får det jeg vil ha, når jeg vil ha det. I morgen drar jeg til Frankrike, hva som skjer der, vet jeg ikke, men jeg tror ikke det blir så lenge.. Jeg drar nemlig med han.

4 kommentarer

S.H.

31.mai.2009 kl.11:05

Hei. Ville bare si du skriver vannvittig bra, kommer definitivt til å lese videre her inne! Ble svært nysgjerrig på alt her nå, men skal ikke stille noen spørsmål. Stå på

Elita

31.mai.2009 kl.11:19

Hm, herlig film, og du skriver helt henrivende. Jeg blir veldig fanget.

pernille

24.des.2009 kl.19:32

jeg leste en bok. faktisk den beste boken jeg noen gang har lest. du minner meg om den boken, den beste jeg noengang har lest. bare spør Alice, Go ask Alice

uteerdetmelkehvitt

24.des.2009 kl.21:48

alice, go alice. Jeg liker eventyr.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits