Regn, sex, jordbær.

wheredidhetouchyou
Pictures of walls

Så traff jeg han igjen, det regnet, jeg gråt. Han sa at ting skulle forandre seg, at vi ikke er de samme lengre, jeg lo av han, han har ikke forandret seg på to dager. I leiligheten hans var det fortsatt ganske tomt, han hadde ikke orket å kjøpe inn nye møbler, sa han, jeg så ned, ble flau over hva jeg faktisk hadde gjort, hva sinne kan få oss til å gjøre.

Han hadde seng og champagne, jeg lot meg rive med, som vanlig, rakk ikke en gang å ta av meg hælene. Etterpå, når jeg dusjet, gråt jeg (selvfølgelig), det gjør jeg nesten alltid etter vi har hatt sex. Så fant jeg klærne mine, og snek meg ut. I dag er en ny dag, jeg skal bruke den på vin og jordbær (de begynner å bli veldig gode nå), og kanskje en ny veske, ellet et par sko. I går fikk jeg den nye Marc Jacobsen, fint å ha noe å legge sorgene i, for jeg kan ikke se noe når de presser seg opp, fra magen, til halsen, til hodet. Det føles ut som om jeg drukner.

2 kommentarer

Sandra

29.mai.2009 kl.17:25

jeg vet ikke hva jeg skal si.men jeg liker å lese det du skriver.selv om det kanskje ikke var greit å skrive det.

uteerdetmelkehvitt

30.mai.2009 kl.13:36

Takk, Sandra. Og takk for alle kommentarer.

Skriv en ny kommentar

uteerdetmelkehvitt

uteerdetmelkehvitt

22, Oslo

Nå er det kanskje ikke så mye igjen av det som var. (Oslo var en gang byen vår, nå er det ingenting igjen. Du som leser, vil få vite hvem jeg er den dagen alle hemmelighetene er avslørt. Den dagen VG slår opp saken på førstesiden).

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits